Navigation: Home > Portfolio > Back Yard > McAllister Project

McAllister Project

McAllister Project
Location: Golden Valley
The clients had been diligent in respecting and preserving the original architectural character and details of their 1950s rambler. Upon extending a new dining room addition from the existing home, the opportunity arose to extend their mid-century modern sensibilities.
Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge Click Picture to Enlarge